Bases de la convocatòria 2014

Bases de la convocatòria 2014

 

1a. El Premi Aurora Gómez a la lluita feminista es concedeix a persones, col·lectius, entitats o organitzacions socials que s’han distingit per les seves actuacions en el món laboral i sindical per eradicar o disminuir les discriminacions per raons de gènere que es donen en aquests àmbits i, al mateix temps, atorgar valor al treball de les dones.

 

Les propostes presentades han de tractar d’activitats desenvolupades des de la perspectiva de gènere en alguns dels camps següents:

 

  1. Acords de negociació col·lectiva en qualsevol matèria i àmbit.
  2. Plans d’igualtat innovadors i exportables.
  3. Experiències de lluita, de diàleg i de concertació social entre els agents socials i l’Administració en l’àmbit territorial amb relació a polítiques públiques (gestió i usos del temps, mobilitat, etc.).
  4. Estudis, reflexions i treballs de recerca.
  5. Productes culturals (documentals, exposicions, etc.).

 

2a. Com a reconeixement del Premi concedit, s’entregarà al guanyador o guanyadora l’original d’una obra de l’escultora Mercè Riba.

 

3a. Les candidatures poden ser proposades per terceres parts, entitats o persones.

 

4a. El termini de presentació de candidatures acaba el 30 d’abril del 2013.

 

Es poden lliurar personalment o per correu a la seu de la Fundació Cipriano García, Via Laietana, 16, 08003 Barcelona. També es poden presentar per correu electrònic a l’adreça fcg@ccoo.cat.

 

5a. Per a la presentació de les candidatures caldrà emplenar la butlleta annexa, que també podreu trobar awww.fciprianogarcia.ccoo.cat, en la qual haurà de constar el nom de la persona o entitat a qui es proposa com a candidat o candidata a rebre el Premi Aurora Gómez, amb les dades pertinents (adreça, telèfon, adreça electrònica) i el nom del projecte o activitat que es presenta. Es pot acompanyar dels annexos que es considerin oportuns.

 

6a. El jurat està compost per Joana Agudo, Consellera  del Comité Econòmic i Social Europeu, en representació de CCOO; Dolors Comas d’Argemir, catedràtica d’Antropologia Social i Cultural de la Universitat Rovira i Virgili; Mary Nash, catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona; Mercè Otero Vidal, professora i assessora de coeducació i Teresa Torns, professora titular del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

7a. El jurat adjudicarà el Premi per majoria simple. Així mateix, es reserva la facultat de declarar-lo desert. El jurat emetrà el seu veredicte abans del 31 de maig del 2013, i el lliurament del Premi es farà en un acte públic al mes de juny.

 

8a. La Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya farà divulgació del veredicte del jurat i del nom de la persona, col·lectiu, entitat o organització social guardonada, a través dels mitjans que cregui oportuns.

 

9a. La participació en aquest Premi comporta l’acceptació de cadascuna d’aquestes bases.

 

Para ver las bases del Premio Aurora Gómez en castellano

 

Anuncios

No comparto lo que dices, pero defenderé hasta la muerte tu derecho a decirlo.

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s